fotonauk individualni foto tečajevi

INDIVIDUALNI FOTOGRAFSKI TEČAJEVI

Individualni tečaj fotografije preporučujemo svima koji ne mogu pohađati naše foto tečajeve u unaprijed određenim terminima i svima koji više vole individualni pristup predavača ili nisu skloni radu u grupi. 

OSNOVE FOTOGRAFIJE 1

fotonauk-individualni tečaj fotografije Osnove fotografije 1

Za pohađanje individualnog tečaja “Osnove fotografije 1” polaznicima nije potrebno fotografsko predznanje. Polaznici bi na tečaj trebali doći sa svojim fotoaparatom i to iz nekoliko razloga.

Prvi razlog je učenje na vlastitoj fotografskoj opremi s kojom će se kasnije fotografirati. Drugi razlog je mogućnost vježbanja prorađenih tema na tečaju.

Ovaj praktični dio koji polaznik radi sam vrlo je važan, jer na dobrim i onim manje dobrim fotografijama možemo pojasniti zašto je fotografija dobra ili manje dobra. Cijeli tečaj je više orijentiran na tehnički dio, odnosno na upoznavanje i baratanje opremom.

OSNOVE FOTOGRAFIJE 2

FOTONAUK - INDIVIDUALNI TEČAJ FOTOGRAFIJE OSNOVE FOTOGRAFIJE 2

Polaznicima preporučamo, prije pohađanja individualnog tečaja Osnove fotografije2, pohađanje tečaja Osnove fotografije 1, osim u slučaju kada su već savladali rukovanje fotografskom opremom.

Teme kojima se bavimo na individualnom tečaju Osnove fotografije 2 su usmjerene na osnove estetike fotografije.

To znači kako ćemo kroz tečaj obrađivati osnovna fotografska pravila i osnovne estetske aspekte fotografije. Nakon tečaja, fotografije bi trebale izgledati znatno bolje, privlačnije i jasno definirane teme kojom se fotograf bavio.

U DVOJE JE BOLJE

FOTONAUK - INDIVIDUALNI TEČAJ DOTOGRAFIJE U DVOJE JE BOLJE

U DVOJE JE BOLJE – NOVI FOTO TEČAJ – Foto tečaj u grupi nije Vam privlačan,  ali bi zato vrlo rado otišli na tečaj fotografije s frendom/frendicom, curom/dečkom ili poznanikom/poznanicom?

Voljeli bi ste dogovarati termine fotografskog tečaja kako Vama odgovara? I još k tome bi vrlo rado i uštedjeli?

Onda ste došli na pravo mjesto jer Vam možemo ponuditi  upravo tečaj fotografije koji se Vam sviđa. Ovaj tečaj može biti sa temama koje se obrađuju na tečajevima Osnove fotografije 1 ili Osnove fotografije 2.

OSNOVE RAČUNALNE OBRADE DIGITALNE FOTOGRAFIJE

fotonauk-računalna-obrada-fotografije

INDIVIDUALNI TEČAJ OSNOVE RAČUNALNE OBRADE DIGITALNE FOTOGRAFIJE od sada za naše polaznike nudimo i kao individualni tečaj.

Za ovaj tip edukacije prilagodili smo program i pristup temama koje obrađujemo. Poseban naglasak smo stavili na vježbe, kroz koje obrađujemo sve teme.

Ako se bavite digitalnom fotografijom, morali bi poznavati i računalnu obradu digitalnih fotografija, jer ova dva područja gotovo su nerazdvojna. Obradu fotografija radimo na programu Adobe Photoshop (minimalno CS3 ).

PRIJAVITE SE NA INDIVIDUALNI FOTOGRAFSKI TEČAJ

    Vaše ime (obavezno)

    Vaš email (obavezno)

    Broj telefona (obavezno)

    Prijava na tečaj (obavezno)

    Molimo označite tree.