FOTONAUK GDPR

POLITIKA KOLAČIĆA

Što su kolačići?

Kolačići su male tekstualne datoteke koje se koriste za pohranjivanje malih dijelova informacija. Pohranjuju se na vašem uređaju kada se web stranica učita u vaš preglednik. Ovi kolačići nam pomažu da web stranica ispravno funkcionira, učini je sigurnijom, pruži bolje korisničko iskustvo i razumije kako web stranica radi te analiziramo što radi i gdje je potrebno poboljšati.

Kolačići trećih strana koji se koriste na našoj web stranici uglavnom služe za razumijevanje funkcioniranja web-mjesta, vaše interakcije s našom web-stranicom, održavanja sigurnosti naših usluga i sve u svemu da vam pružaju bolje i poboljšano korisničko iskustvo. Također će pomoći ubrzati vašu buduću interakciju s našom web-stranicom.

Koje vrste kolačića koristimo?

Bitno: Neki kolačići su neophodni da biste mogli iskusiti punu funkcionalnost naše stranice. Omogućuju nam održavanje korisničkih sesija i sprječavanje bilo kakvih sigurnosnih prijetnji. Ne prikupljaju niti pohranjuju nikakve osobne podatke.

Statistika: Ovi kolačići pohranjuju informacije kao što su broj posjetitelja web stranice, broj jedinstvenih posjetitelja, koje su stranice web stranice posjećene, izvor posjeta, itd. Ovi podaci nam pomažu razumjeti i analizirati koliko dobro funkcionira web stranica i gdje je treba poboljšati.

Marketing: Naša web stranica ne prikazuje reklame, pa niti koristi kolačiće za personalizaciju reklama koje vam se prikazuju i koje bi vama bile značajne.

Funkcionalni: To su kolačići koji pomažu određenim, za vas nebitnim funkcijama na našoj web stranici. Te funkcije uključuju ugrađivanje sadržaja poput videozapisa ili dijeljenje sadržaja web stranice na platformama društvenih medija.

Postavke: Ovi kolačići nam pomažu pohraniti vaše postavke i postavke pregledavanja kao što su jezične postavke kako biste imali bolje i učinkovitije iskustvo pri budućim posjetima web stranici.

Kako se mogu kontrolirati postavke kolačića?

Različiti preglednici pružaju različite metode za blokiranje i brisanje kolačića koje koriste web stranice. Možete promijeniti postavke vašeg preglednika i blokirate/brišete kolačiće.