fotonauk specijalizirani tečaj dentalna fotografija

Specijalizirani tečajevi fotografije namijenjeni su onima koji trebaju ili žele stvarati fotografije i koristiti ih u razne profesionalne svrhe. Odlučili smo se za tri područja, sa tri specijalizirana fotografska tečaja. Svi tečajevi mogu se održati individualno ili u malim grupama, ovisno o potrebama polaznika.

DENTALNA FOTOGRAFIJA

fotonauk specijalizirani tečaj dentalna fotografija

SPECIJALIZIRANI FOTOGRAFSKI TEČAJ DENTALNA FOTOGRAFIJA namijenjen je doktorima stomatologije različitih specijalizacija (implantologija, ortodoncija, protetika, parodontologija, pedodoncija, oralna kirurgija i estetska stomatologija), medicinskim sestrama i zubotehničarima.

Fotografski tečaj se provodi individualno ili za grupnu stomatološku / zubotehničarsku praksu u Vašem prostoru kako bi na raspolaganju imali sve potrebne instrumente, što praktičnom dijelu edukacije daje potrebnu učinkovitost.

Koristi od stomatološke fotografije su višestruke, kako za liječnike tako i za pacijente. Pružanje dodatne skrbi pacijentu Vašu će stručnu uslugu učiniti još profesionalnijom i pacijentima prihvatljivijom. Pregledom fotografija moguće je uočiti procese koji možda nisu bili vidljivi kod uobičajenog pregleda, što može pomoći liječniku u određivanju prioriteta intervencija. Usporedbom dentalnih fotografija početnog statusa i poslije zahvata ili liječenja daje informaciju o uspjehu odnosno krajnjem ishodu.

FOTOGRAFIRANJE INTERIJERA I EKSTERIJERA

FOTOGRAFIRANJE INTERIJERA I EKSTERIJERA

SPECIJALIZIRANI FOTO TEČAJ FOTOGRAFIRANJE INTERIJERA I EKSTERIJERA namijenjen je agencijama za prodaju i najam nekretnina, građevinskim tvrtkama, tvrtkama za hortikulturno uređenje te svim pratećim proizvodnim i prodajnim granama u građevinarstvu i dekoraciji prostora.

Foto tečaj  se provodi individualno ili za grupnu praksu u Vašem prostoru, što praktičnom dijelu programa daje posebnu efikasnost.

Koristi od fotografije interijera i eksterijera su višestruke. Višegodišnja iskustva agencija za prodaju i najam nekretnina nedvojbeno govore kako dobra fotografija kod kupaca ili najmoprimaca znači više od 60% obavljenog posla.

Prvi dojam koji klijent dobiva o nekretnini gledajući fotografije znači više od 90% odluke za daljnje korake. Kod prodaje novoizgrađenih nekretnina (stanova i kuća) dobro osmišljena fotografija interijera i eksterijera u velikoj će mjeri privući pozornost potencijalnih kupaca, što povećava mogućnost prodaje. 

FOTOGRAFIRANJE HRANE

SPECIJALIZIRANI FOTO TEČAJ FOTOGRAFIRANJE HRANE

Fotografiranje hrane ponekad se čini vrlo jednostavno i lako, gotovo uopće ne razmišljamo o tome kao o nekom posebnom fotografskom zadatku.

Nakon fotografiranja, često smo nezadovoljni fotografijama jer imamo dojam kako ne prikazuju hranu u svoj svojoj raskoši, primamljivosti i ljepoti.

Fotografirati hranu jednako je posebno kao i fotografiranje drugih proizvoda, s tom razlikom da u ovoj vrsti fotografije se ravnamo nekim drugim pravilima.

Posebno aranžiranje, podešavanje svjetla, kuta snimanja, kadra…sve su to neki od elemenata na koje treba paziti kako bi napravili uspješnu fotografiju hrane. Digitalna obrada fotografije drugi je korak prema uspješnoj fotografiji hrane. Fotografije obrađujemo ne zato da bi smo zavarali gledatelja ili konzumenta, upravo suprotno. 

PRIJAVITE SE NA SPECIJALIZIRANE TEČAJEVE FOTOGRAFIJE

    Vaše ime (obavezno)

    Vaš email (obavezno)

    Broj telefona (obavezno)

    Prijava na tečaj (obavezno)

    Molimo označite Zvijezda.