FOTONAUK FOTOTEČAJ DENTALNA FOTOGRAFIJA
BLOG

PRIBOR ZA DENTALNU FOTOGRAFIJU

PRIBOR ZA DENTALNU FOTOGRAFIJU nije kompliciran i većim dijelom ga ima svaka stomatološka ordinacija.

PRIBOR ZA DENTALNU FOTOGRAFIJU

RETRACTOR


U osnovi koriste se prozirni plastični retraktori, jer ne reflektiraju bljeskavo/kontinuirano svjetlo dodatne fotografske rasvjete.

Pogodni su modeli koji će dati najveću moguću slobodu i dostupnost za izradu fotografija u stomatologiji.

PRIBOR ZA DENTALNU FOTOGRAFIJU

OGLEDALA LINGVALNO / VESTIBULARNO / OKLUZALNO


Proizvode se u nekoliko veličina (za djecu i odrasle) i od velike su pomoći pri izradi dentalnih fotografija statusa i kod snimanja zahvata.

FOTONAUK FOTOTEČAJ DENTALNA FOTOGRAFIJA

INTRAORALNO  STOMATOLOŠKO OGLEDALO


Pogodno je za snimanje teško dostupnih mjesta, bilo da se izrađuju stomatološke fotografije tijekom zahvata ili za dentalne fotografije kojima se želi izdvojiti detalj bitan za tijek liječenja.

PRIBOR ZA DENTALNU FOTOGRAFIJU ne zahtjeva veliko ulaganje, dok će nabava fotografske opreme ipak biti ulaganje, koje se može vrlo brzo isplatiti. Koristi od stomatološke fotografije su višestruke, kako za liječnike tako i za pacijente. Pružanje dodatne skrbi pacijentu Vašu će stručnu uslugu učiniti još profesionalnijom i pacijentima prihvatljivijom. Pregledom fotografija moguće je uočiti procese koji možda nisu bili vidljivi kod uobičajenog pregleda, što može pomoći liječniku u određivanju prioriteta intervencija. Usporedbom dentalnih fotografija početnog statusa i poslije zahvata ili liječenja daje informaciju o uspjehu odnosno krajnjem ishodu.

Kada napravite dobre dentalne fotografije, možete ih koristiti za prezentaciju svojih radova u tiskanim i/ili elektronskim medijima, kao u i marketinške svrhe.

TEČAJ DENTALNE FOTOGRAFIJE

napravite odlične fotografije svojih radova koje možete objavljivati u tiskanim i elektronskim medijima, a ujedno imati foto arhivu pacijenata