fotonauk grupni foto tečajevi

GRUPNI TEČAJEVI FOTOGRAFIJE

Grupni fotografski tečajevi imaju nove programe a naglasak smo stavili na vježbe, kojih je sada osjetno više. Ovi fotografski tečajevi obiluju temama i zapravo su više od običnog početničkog stupnja fotografske edukacije. Našim polaznicima nudimo puno više.  

Grupne fotografske tečajeve radimo u malim grupama i to s tri do četiri polaznika, ovisno o tečaju. Broj polaznika je ograničen kako bi imali dovoljno vremena posvetiti pažnju svakom polazniku.

OSNOVE FOTOGRAFIJE 1

fotonauk-individualni tečaj fotografije Osnove fotografije 1

Za pohađanje grupnog tečaja “Osnove fotografije 1” polaznicima nije potrebno fotografsko predznanje.

Polaznici bi na tečaj trebali doći sa svojim fotoaparatom i to iz nekoliko razloga. Prvi razlog je učenje na vlastitoj fotografskoj opremi s kojom će se kasnije fotografirati. Drugi razlog je mogućnost vježbanja prorađenih tema na tečaju.

Praktični dio koji polaznik radi sam vrlo je važan. Na dobrim i onim manje dobrim fotografijama možemo pojasniti zašto je fotografija upravo takva. Cijeli tečaj je više orijentiran na tehnički dio, odnosno na upoznavanje i baratanje opremom.

OSNOVE FOTOGRAFIJE 2

GRUPNI FOTO TEČAJ OSNOVE FOTOGRAFIJE

Polaznicima preporučamo, prije pohađanja grupnog tečaja “Osnove fotografije2”, pohađanje tečaja “Osnove fotografije 1”, osim u slučaju kada su već savladali rukovanje fotografskom opremom.

Teme kojima se bavimo na grupnom tečaju “Osnove fotografije 2” usmjerene su na osnove estetike fotografije.

Ukratko, kroz tečaj ćemo obrađivati osnovna fotografska pravila i osnovne estetske aspekte fotografije. Nakon tečaja, fotografije polaznika bi trebale izgledati znatno bolje, privlačnije i jasno definirane teme kojom se fotograf bavio.

NAPREDNI FOTOGRAFSKI RAD

fotonauk brzina zatvarača

Samokritika će pomoći autoru u daljnjem razvoju. Isto tako dovest će do određenog stupnja nezadovoljstva, autoru će se činiti kako na fotografijama nešto nedostaje. To je trenutak kada dolazi do prekretnice koja će za posljedicu imati nekoliko moguća ishoda. U pokušaju izlaska iz magičnog kruga univerzalnog izgleda fotografija koje proizvodimo, često se uspoređujemo s drugim fotografima. To nije loše, ako se ne radi uglavnom na krivi način.

Razvojem stvaralačke mašte moguće je postići originalnu rasvjetu motiva, kutove snimanja, interesantnije izražavanje, poklanjanje pažnje proporcijama, daljini snimanja, prostornom izražavanju i upotrebi grafike. I ovaj tečaj održavamo u malim grupama, do tri polaznika, kako bi imali dovoljno vremena posvetiti se svakom polazniku.

PRIJAVITE SE NA GRUPNE FOTOGRAFSKE TEČAJEVE

    Vaše ime (obavezno)

    Vaš email (obavezno)

    Broj telefona (obavezno)

    Prijava na tečaj (obavezno)

    Molimo označite car.