GRUPNI FOTOGRAFSKI TEČAJ MODNA FOTOGRAFIJA

HVALA ŠTO DIJELITE NAŠE OBJAVE

GRUPNI FOTOGRAFSKI TEČAJ MODNA FOTOGRAFIJA SA OSNOVAMA STUDIJSKE RASVJETE | U svakom području fotografskog rada, pa tako i u modnoj fotografiji, postoje pravila koja je dobro slijediti kako bi, uz nužnu fotografsku subjektivizaciju, nastala dobra i svrsi primjerena fotografija. Tečaj radimo s malom grupom, do tri polaznika, kako bi imali dovoljno vremena posvetiti se na pravi način svim temama, ali i svakom našem polazniku.

O FOTO TEČAJU

GRUPNI FOTOGRAFSKI TEČAJ MODNA FOTOGRAFIJA

GRUPNI FOTOGRAFSKI TEČAJ MODNA FOTOGRAFIJA

Baviti se modnom fotografijom, prije svega znači imati smisla za timski rad, biti prilagodljiv i organiziran.  Znanje i primjena raznih  fotografskih tehnika i odlično poznavanje fotografske opreme preduvjet su za početak bavljenja modnom fotografijom, no nužna osnovna znanja o poziranju i dobroj komunikaciji, koja su jednako važna, naučiti ćemo naše polaznike.

Osim fotografa, u nastajanju modne fotografije vrlo važnu ulogu ima i model, od čijeg će umijeća poziranja, ali i glume, u velikoj mjeri ovisiti konačni rezultat. Nikako se ne smije zaboraviti i na utjecaj ostalih članova produkcijskog tima, koji se bazično sastoji od vizažiste, frizera i najčešće dizajnera. Kako koordinirati rad cijelog tima, kako modelu objasniti pozu koju želimo, kako voditi cijeli fotografski set i upravljati timom, naučiti ćete na ovom tečaju.

Modna fotografija često nastaje u studijskim uvjetima ili u odabranom interijeru, gdje moramo koristiti studijsku rasvjetu. Kako nam je želja našim polaznicima pružiti kompletnu izobrazbu, u ovaj tečaj smo ugradili i tečaj „Osnove studijske rasvjete“. Znati raditi sa takvom vrstom osvjetljenja, upravljati rasvjetom i znati kada i kako je koristiti, jednako je važno kao i ostala fotografska znanja i vještina.

Fotografski tečaj Modna fotografija sa osnova studijske rasvjete,  sastoji se od dvije velike cjeline, a to su:

 • osnove studijske rasvjete
 • teorijski i praktični rad u nastajanju modne fotografije
GRUPNI FOTOGRAFSKI TEČAJ MODNA FOTOGRAFIJA

GRUPNI FOTOGRAFSKI TEČAJ MODNA FOTOGRAFIJA

POLAZNICI FOTO TEČAJA TREBAJU:

 • digitalni SLR fotoaparat, sa barem jednim objektivom
 • baratati osnovnim fotografskim znanjima (namještanje ekspozicije, korištenje ugrađenog svjetlomjera i histograma, namještanje WB i ISO, poznavati osnove estetike fotografije, praktično znati primijeniti osnovna fotografska pravila i DOF).
 • odlično poznavati funkcije i karakteristike svoje fotografske opreme (fotoaparati, objektivi i ostala oprema)

 

OSNOVNE INFORMACIJE
Mjesto održavanja tečaja: Fotografski studio Fotonauk-a, (Novi Zagreb)
Vrijeme održavanja: nedjeljom, od 14.00 do 18.00 sati
Trajanje tečaja:
okvirno 30 školskih sati
Početka tečaja: ovisi o broju prijava

 

POGODNOSTI ZA POLAZNIKE
Našim polaznicima tečaja Prizma d.o.o. i Fototeh d.o.o. daju 10% popusat kod kupnje fotografske opreme, objektiva, bljeskalica i fotoaparata.

 

PRIJAVA NA FOTOGRAFSKI TEČAJ

  Vaše ime (obavezno)

  Vaš email (obavezno)

  Broj telefona (obavezno)

  Prijava na tečaj (obavezno)

   

  Komentari su zatvoreni.