Radi propisanim mjera od HZJZ-a, a u vezi suzbijanja širenja infekcije COVID-19, u vrijeme održavanja tečajeva, pa tako i za vrijeme tečaja „U dvoje je bolje“, molimo sve naše polaznike na pridržavanje mjera, odnosno nošenje svoje zaštitne maske, dezinficiranje ruke (po dolasku i nakon tečaja) i držanja distance u vrijeme tečaja.

Molimo Vas da navedeno uzmete u obzir, radi Vašeg i našeg zdravlja.

11.05.2020.
Prema odredbama HZJZ-a, polaznici tečaja obavezno moraju doći s vlastitom zaštitnom maskom (ukoliko je nemate, mi vam je ne možemo osigurati i nećemo biti u mogućnosti održati tečaj). Također je potrebno dezinficirati ruke pri dolasku i odlasku s tečaja (sredstvo za dezinfekciju je osigurano u studiju).

01.09.2020.
Zbog situacije sa COVID-19 infekcijom, do daljnjega nećemo biti u mogućnosti održavati grupne fotografske tečajeve i foto radionice. O nastavku ovih programa, na vrijeme ćemo obavijestiti na našoj web stranici i ostalim stranicama društvenih mreža.
Nastavljamo sa individualnim fotografskim tečajevima, uz strogo pridržavanje svih epidemioloških mjera (nošenje maske, držanje distance i dezinfekcija ruku prije i poslije tečaja). 

28.05.2021.
Počinje primati prijave za individualne i tečajeve u dvoje za Osnove fotografije 1, Osnove fotografije 2 i Osnove računalne obrade fotografije
uz obavezno pridržavanje mjera zaštite (nošenje zaštitne maske, dezinficiranje ruku prije i nakon tečaja i držanje distance). 

01.12.2021.
Nastavljamo isključivo sa individualnim i specijaliziranim tečajevima fotografije i molimo sve polaznike i polaznice primjenu i pridržavanje svih epidemioloških mjera (nošenje maske, držanje distance i dezinfekcija ruku prije i poslije tečaja).